четвер, 1 серпня 2024 р.

Тайм-менеджмент

Ми про нього згадували нещодавно, а тут новина... Від видавництва Новий Формат. 


Далі про деякі деталі.

субота, 27 липня 2024 р.

Ноо-партія

Ну, про ноосферу Вернадського всі знають, а от про ноопартію... 

Дуже цікавий досвід. Саме з точки зору використання Мережі. Глянув - і все ясно. Ні, можна погоджуватись чи не погоджуватись, підтримувати чи не підтримувати, але з точки зору одержання інформації - супер? Мені здається, що саме так.

пʼятниця, 26 липня 2024 р.

Четверта п'ятниця

Так, сьогодні підбиваємо підсумки першого місяцю роботи сторінки. Ну а головний результат ось такий:

Але є і інші цікаві моменти, про це далі.

неділя, 21 липня 2024 р.

Політична ідеологія в малюнках

Цей текст колись був підготовлений для двох миколаївських сайтів: одного і іншого. Але з часом його доступність там з різних причин погіршилась, а може так статись, що і зовсім перерветься. А тут в нас у ліберальній спільноті грядуть доктринальні суперечки, варто підготуватись.

четвер, 4 липня 2024 р.

Іван Тарасов

... подав в ФБ текст - коментом - який є насправді мікро-есеєм, що заслуговує на більшу увагу до себе. 

По-перше, автор має його доопрацювати (ну, вступ, структура, висновки чи пропозиція) - класичні вимоги до будь-якого тексту, що пропонується на обговорення. Ну а по-друге, той текст має бути поширений в Мережі. Саме як привід чи старт дискусії.

Сподіваюсь, ми з паном Іваном попрацюємо і тут замість цього начерку (а краще поруч, окремою публікацією) буде вже повноцінний текст на обговорення.

Ну а поки що оригінальний текст. Щоб потім можна було порівняти з доопрацьованим варіантом. І переконати колег, між іншим, що це справа корисна, як ви хочете, щоб вас чули і розуміли.

пʼятниця, 21 червня 2024 р.

Нові надходження

Так, сьогодні додались до реєстру три інституції: Демократична Сокира, Соціал-ліберал і Ліберальний демократ. І якось стало зрозуміло, що лібералізм в Україні потребує якоїсь активізації? Може, сторінку запустити? Треба подумати.