четвер, 4 липня 2024 р.

Іван Тарасов

... подав в ФБ текст - коментом - який є насправді мікро-есеєм, що заслуговує на більшу увагу до себе. 

По-перше, автор має його доопрацювати (ну, вступ, структура, висновки чи пропозиція) - класичні вимоги до будь-якого тексту, що пропонується на обговорення. Ну а по-друге, той текст має бути поширений в Мережі. Саме як привід чи старт дискусії.

Сподіваюсь, ми з паном Іваном попрацюємо і тут замість цього начерку (а краще поруч, окремою публікацією) буде вже повноцінний текст на обговорення.

Ну а поки що оригінальний текст. Щоб потім можна було порівняти з доопрацьованим варіантом. І переконати колег, між іншим, що це справа корисна, як ви хочете, щоб вас чули і розуміли.


Іван Тарасов

1) Ліберальна спільнота (маленька громада)-
люди об'єднані спільними ліберальними ідеями, принципами, поглядами, які бажають популяризувати їх в Україні, також підтримують одне одного від: несправедливості, розчарування, різних стихійних лих та різних дій, які загрожують свободі людини. (Кожна людина займається діяльністю (заробляє кошти) і ставши учасником ліберальної спільноти завдяки своєму таланту або навичкам готовий допомогти спільноті.)
2) Клуб (зустрічі) - місце конференцій, виступів, обговорень проблем, які турбують людей. Клуб має наукові та побутові заходи так, як учасники різні також теми різні. Когось турбує людство повинно іти в космос, а когось соціальні пільги на комунальні послуги. Тому буває так що люди йдуть з клубу або засинають, бо доповідач виступає (1) годину з науковими словами або написати наукову статтю на 50 сторінок так і є учасники, які виступають 10-5 хв. чи написали 1 ст. своїми словами текст проблему, яка його турбує. Тому кожен вибирає захід який йому підходить:
Науковий захід клубу - учасники переважно інтелігенція, яка досліджує та шукає істину. Надає спільноті свої наукові праці, думки, пропозиції, як розв'язати проблему та бачення майбутнього.
Побутові захід клубу - таке саме тільки не на науковому рівні, а більш своїми словами. Надає спільноті свої праці, думки, пропозиції, як розв'язати проблему та бачення майбутнього.
Секретар клубу та новини
У Клубі секретар, який зберігає архів діяльності клубу, готує місце зустрічі учасникам, відповідає на запит, надає ліберальній спільноті та людям листівку, статтю, газету чи інтернет новини (YouTube, Telegram, Facebook) про політичні новини у світі, що відбувається та що пропонує Лібералізм.
Рекомендації клубу
-Під час виборів клуб рекомендує ліберальній спільноті за, яких кандидатів і партій голосувати.
-Інші рекомендації на різні події.
3) Партійна діяльність або представник ліберальної спільноти.
Увага звертаю увагу!
Я багатьом при спілкуванню про політиків звертаю на увагу цього разу вирішив написати публічно. Є люди (виборці), які підтримують принципи чи ідеї тому слідкують за новинами чи діяльністю кандидата але не приймають участь в дискусії чи вступати дукись. Ці люди активні тільки не як ми привикли бути в громадському секторі , волонтерити чи виходити на мітинги, а активні живуть своїм життям. Це не означає ''моя хата з краю'' вони слідкують за новинами, саме цікавляться, що відбувається, розслідуванням журналістів, голосують, роблять благодійні внески деколи але вимагати більше вибачте їх не треба заставляти. Ось вам відповідь неявка на виборах. Вони виборці ''здорового глузду'' і тому не голосують за гроші чи за вигоду.
Є активні люди, які не хочуть сидіти, просто читати чи писати тільки. Вони хочуть дій та активності. Тому він представник у державних гілок влади від ''Ліберальної Спільноти'', який захищає спільноту, реалізовує ідеї програми ліберального клубу ( від інтелігенції та запит на вирішення проблем.). Представник може бути у партії, яка сповідує ідеї і принципи спільноти або Спільнота підтримує свою власну партію тобто створює якщо з 360 партій ні одна не підходить.
Чому я звернув увагу? 1. Люди слухають і цікавляться що відбувається і вимагають справедливості і довіри. Але за кого голосувати? 2. Є люди які займаються науковими працями їм не до політики як бути депутатом у них конференції і наукові статті, саморозвиток, читання книг, а не посадити дерево для ЗМІ чи мітинги. 3. активні люди як кандидати більше хочуть допомогти котикам і людям похилого віку, всім, всім допомагати, а не реалізовувати ідеї чи програми, які йому розказували 5 годин у якому страждає його репутаційна особистість.
Ми можемо рухатися уперед насправді просто треба так зробити і будемо в курсі, спілкуватися та голосувати за свого представника. А представник не один у нього спільнота, яка підтримує, програма від інтелігенції і колеги, які допомагають реалізувати разом

Ну і Телеграм-канал, що до нього має відношення пан Іван. І група


Немає коментарів:

Дописати коментар